Boottrailer

Wilt u een boottrailer huren voor het vervoer van uw motorboot, speedboot of sloep ?

Voor uw bootvervoer / boottransport kunt u óók bij ons terecht. Onze dubbelas Freewheel boottrailer heeft een speciale uitrusting waarmee ook langere motorboten, speedboten, sloepen e.d. gemakkelijk vervoerd kunnen worden. De boottrailer is uitgerust met diverse rollen en een lier waarmee u de boot eenvoudig op de trailer trekt. Alle rollen kunnen door u op de gewenste plek worden gemonteerd, zodat de trailer voor diverse soorten, lengte, breedte en type boten bruikbaar is.

Gebruik trailerhelling:

Bij huur van onze boottrailer heeft u indien gewenst de beschikking over een trailerhelling waar u uw boot uit het water kan halen of te water kan laten. De jachthaven met trailerhelling is gelegen in Bunschoten – Spakenburg en is gelegen aan het Randmeer wat een open verbinding heeft met het Veluwemeer, Gooimeer, Markermeer, IJsselmeer etc.  

Vervoer per boottrailer óf over het water: 

Is uw auto niet voorzien van een trekhaak of niet zwaar genoeg om de boottrailer te mogen trekken? Dan kunnen wij uw boot op trailer van A naar B vervoeren om deze bijvoorbeeld naar de winterstalling te brengen of ergens anders weer te water laten. Heeft u zelf niet voldoende tijd en/of ervaring om uw boot over te varen van de ene naar de andere haven dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Wij beschikken over een personeelsbestand met ervaren schippers die uw zeil- of motorboot veilig van A naar B kunnen varen of u kunnen assisteren hierbij.
Tarieven voor het vervoeren van boten zijn op aanvraag en afhankelijk van de afstand, dus heeft u hier interesse in dan raden wij aan telefonisch contact met ons op te nemen via nummer 06 22 37 92 98.

Specificaties:
– Maten ( Lengte x Breedte ): 750 cm. × 214 cm.
– Laadvermogen: 2.020 KG
– Max. massa: 2.500 KG
– Geremd: ja

Huurprijzen:
– Dag: € 75,00
– Elke volgende dag : € 50,00
– Week: € 395,00

Overige huurperiode’s op aanvraag.

Opmerkingen:
– Rijbewijs BE en goede trekauto vereist.
– Huur is inclusief benodigde spanbanden / sjorbanden.
– Borg € 250,00

Voor meer informatie en beschikbaarheid van onze boottrailer bel: 06 22 37 92 98 of vul het contactformulier in.

                        

 
Trefwoorden: bootvervoer, boottransport, boottrailer huren, transport boot, vervoer boot, motorboot, sloep, speedboot.