– Autoambulance

Deze geremde twee-assige oprijwagen oftewel autoambulance is te huur speciaal voor het vervoeren van een auto of vergelijkbaar voertuig. De autoambulance is te huur inclusief spanbanden, is standaard voorzien van 2 sterke oprijplaten en heeft een compleet vlakke en dichte laadvloer met een afmeting van 4,07 x 1,80 meter. Daardoor is de autoambulance ook prima te gebruiken voor allerlei andere soorten transporten zoals schuttingdelen of andere lange objecten. Onze trailers zijn ook uitermate geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld een quad, scooter, crossmotor, brommer, tractor, machine, kart e.d.  Let hierbij overigens wel op het trekkend vermogen van uw auto !

Is het voertuig wat je met de autotransporter wilt vervoeren defect ? Aan de voorkant van een autoambulance zit standaard een handlier, zodat je een kapotte auto gemakkelijk op de autoambulance kunt takelen.

Wij beschikken over 2 autoambulances, de 1e met een ledig gewicht van 450 kg. en laadvermogen van 1.200 kg. De 2e autoambulance heeft een een ledig gewicht van 335 kg. en een laadvermogen van 1.160 kg. Beide trailers zijn afhankelijk van het trekkende voertuig te trekken met een rijbewijs B of BE.

Neem voor de mogelijkheden en beschikbaarheid contact op via ons informatienummer: 06 22 37 92 98

autoambulance autoambulance  autoambulance

autoambulance  autoambulance