Informatie motortrailer

Motortransport in de meest luxe vorm..

Als groep van enthousiaste motorrijders hebben wij besloten om zelf 3 motortrailers aan te schaffen. Waarom.. ? Omdat het zoeken naar een goede motortrailer voor het motor transport een tijdrovende zaak was. Er is veel aanbod, maar lang niet alle motortrailers voldeden aan onze wensen. Om die reden hebben we zelf geïnvesteerd in de aankoop van een motortrailer.

Onze motortrailers zijn voldoende breed en lang om de motoren veilig en comfortabel te vervoeren. Toen we de 1e motortrailer eenmaal hadden aangeschaft besloten we om in de periode’s dat we de motortrailers zelf niet gebruiken deze aan andere motorliefhebbers te huur aan te bieden, en dat is inmiddels een groot succes geworden. Zelfs zo groot dat we inmiddels beschikken over totaal 3 motortrailers, geschikt voor bijna alle motor transport achter uw auto. We hebben 2 grote motortrailers voor het motor transport van 1, 2, 3, 4, of zelfs 5 motoren. Daarnaast beschikken we nog over een enkelas motortrailer waarop 1, 2 of 3 (grote) motoren vervoerd kunnen worden. Voordeel van deze enkelas motortrailer is dat deze aanhangwagen een zeer laag eigen gewicht heeft waardoor de motortrailer prima geschikt is voor een wat lichtere trekkende auto en in nagenoeg alle gevallen met alleen een B-rijbewijs achter de auto kan worden gekoppeld. De totale maximale massa van deze enkelas motortrailer is maar 1.200 kilo.

Vanwege de kwaliteit van de motortrailers is er veel vraag naar de huurmogelijkheden. Al onze motortrailers zijn voorzien van een anti-slingerloppeling waardoor ze super stabiel achter de auto liggen. Ook op hogere snelheden merkt u geen enkele instabiliteit. Tevens hebben alle motortrailers een Tempo 100 keuring voor het motortransport over de Duitse autobaan.

Voor het oprijden van de motoren op de trailer hebben we brede aluminium oprijlanen laten maken waardoor het beladen van de motortrailer zeer makkelijk is en motortransport met onze motortrailers een prima alternatief is voor zelf rijden.

De aanvragen en reserveringen voor het komende motorseizoen stromen alweer binnen, dus mocht u interesse hebben, laat het ons dan snel eten !.

Wil je zeker zijn van de beschikbaarheid van één van onze nieuwe motortrailers, reserveer dan uw trailer via de reserveringsplanner op deze website.

Onze motortrailer voor het motor transport van 1, 2 of 3 motoren:

MotortrailerOnze dubbelas motortrailers voor het motortransport van 1, 2, 3, 4 of 5 motoren:

Motoraanhanger

 

 

 

 

 

 

 

Trefwoord: motor transport, Amsterdam, Amersfoort, Hilversum, Alkmaar, Assen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Enschede, Groningen, Goes, Haarlem, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rosmalen, Rotterdam, Urk, Utrecht, Venlo, Zwolle.